Ви є тут

З 30 листопада по 7 грудня 2020 року відбудуться засідання спеціалізованих секцій Комітету з порядком денним "Розгляд робіт і рекомендація на присудження Державної премії України в галузі науки і техніки 2020 року особам за відповідні роботи"

Повідомляємо, що з 30 листопада по 7 грудня 2020 року відбудуться засідання спеціалізованих секцій Комітету з порядком денним "Розгляд робіт і рекомендація на присудження Державної премії України в галузі науки і техніки 2020 року особам за відповідні роботи".

Засідання відбудуться в приміщенні Інституту електрозварювання імені Є.О.Патона НАН України (4 корпус) за адресою: м. Київ,  вул. Казимира Малевича, 11 (10 поверх, зала засідань Вченої ради).

Членам секцій, які не будуть присутні на засіданні, буде надано можливість приєднатися до обговорення online. Веб-обговорення буде проведено на платформі "Google Мeet".

Запрошуємо членів спеціалізованих секцій Комітету взяти участь у обговоренні робіт, які беруть участь у конкурсі зі здобуття Державних премій України.

розклад проведення засідань

Поділитися: